Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 3,00 g | 
| Vláknina | 20,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 547,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ovoce si za pomocí vidličky trochu rozmačkáme, zejména rybíz, třešně vypeckujeme atd., vložíme do pekárny, přisypeme želirovací cukr a kyselinu a zapneme program MARMELÁDA.
	Krok 2: Za necelé dvě hodiny máme úplně bez práce čtyři skleničky marmelády.
	Krok 3: Vařicí nalijeme do skleniček, řádně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme tak 24 hodin.
Zveřejněno 12. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Moje poznámka
					
				
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vyroba marmelady, 
						
						
							marmeláda, 
						
						
							výroba domácí marmelády, 
						
						
							jak udělat marmeládu, 
						
						
							výroba domácí marmelády recepty, 
						
						
							rybízová marmeláda z pekárny, 
						
						
							rybízová marmeláda z domácí pekárny, 
						
						
							výroba domácí marmelády bez cukru, 
						
						
							výroba rybízové marmelády, 
						
						
							vyroba domaciho džemu, 
						
						
							marmeláda z třešní, 
						
						
							domácí výroba marmelády, 
						
						
							rybízová marmeláda v domácí pekárně, 
						
						
							rybízová marmeláda v pekárně, 
						
						
							domácí výroba džemů, 
						
						
							výroba marmelády recepty, 
						
						
							výroba marmelády v domácí pekárně, 
						
						
							želírovací cukr 4:1, 
						
						
							marmeláda z domácí pekárny, 
						
						
							marmeláda výroba
						
					
						Suroviny:
						
							ovoce, 
						
						
							cukr želírovací, 
						
						
							kyselina citronová
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (16)
(tedy v mém případě)