Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 815 kJ / 4 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,33 g |
| Tuky | 259,78 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 359,14 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí vymiešame so zmäknutým maslom hladký krém. Krok 3: Čistú utierku (bez aviváže!) namočíme do studenej vody, dobre vyžmýkame, prestrieme na dosku a rovnomerne na ňu roztlačíme gaštanovú masu do obdĺžnika na hrúbku asi 0,5 cm. Určite sa dá použiť aj potravinárska fólia. Krok 4: Nanesieme krém a pomocou utierky zrolujeme, opatrne preložíme na podnos a dáme do chladničky stuhnúť. Podávame so šľahačkou.
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
Moje poznámka
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníkové koule
evik_svistik před 26 minutami
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuchyně lidlu recepty cukrárna,
kaštanové jazýčky,
rolada gastanova,
kaštanové pyré recept,
recepty z kaštanového pyré,
kaštanový krém do rolády,
gastanova rolada nepecena,
gastanova rolada,
rolada s kastanovym pyre,
ořechova rolada s rumom,
roláda s kaštanovým krémem,
edita chrenkova,
gaštanové pyré recepty,
recepty karonky,
kaštanové máslo balené,
gaštanový jazýček,
nepečená kaštanová roláda,
lili recepty,
madarský rolada,
gaštanov rolada
Suroviny:
pyré kaštanové,
máslo,
rum,
vejce,
cukr moučkový,
čokoláda hořká,
máslo
Komentáře (41)
(Ja som v uplynulých dňoch vyhodila pyré, zabudnuté v mrazničke. Nasyslila som pred Vianocami.)
To je mužská "logika" pod heslem muj talíř,muj dum,moje žena!
Moje ........ dopiš si,ale moc to asi neobohatíš.
Ale nakukovat přes rameno a říkat to vypadá dobře ,to bys mohla uvařit,upéct atd....
Treba to roztlačiť vidličkou,ale nemusíš šľahať.Na to krém. Zdvihni alobal prehoď cez krém aj s pyré, a druhú stranu tiež.Prelož aj s alobalom na kovový tác a šup do mrazáku. Kovový je lepší,lebo je lepší vodič! V mrazáku minimálne dve hodiny.
Dneska jsem koupila pyré přesně jsem to chtéla opsat,ale někdo mě už předběhl.
U nás sa predáva maďarský výrobok - gesztenyepüré.(gaštan=gesztenye=kaštan) Po rozmrazení ho možno použiť na kopu lahôdok. Najjednoduchší (najčastejší a báječný) spôsob konzumácie - cez lis na zemiaky pretláčame "červíčky" pyré, na to kopec šľahačky. Ale pravej vyšľahanej, žiadne spraye.
Skvelé sú "jazýčky" z pyré, poliate čokoládou a rôzne nepečené múčniky z neho, počula som aj o palacinkách plnených krémom z pyré a pod.
Môžem pohľadať aj ďalšie recepty, ale nemám odskúšané. Táto roláda sa mi zdá jednoduchá a dobrá, pyré poznám a krém nad parou robievam.
A vďaka za záujem i body!
A kaštanové pyré se šlehačkou taková dobrota ne,tím škudlí!
Koupit,udělat,spapat !!!