Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 84,22 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZVD
Moje poznámka
Hovězí na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZVD
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 12 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 6 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 6 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 7 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 8 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 8 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 9 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 10 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 10 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept pohlreich,
hovězí maso na víně,
hovězí krk pohlreich,
hovězí pérko,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí na na cervenem vine,
hovězí pérko recepty,
hovezi na cervenem vine,
na víně,
hovězí zadní pohlreich,
hovězí navíně,
hovězí pérko recept,
hovězí recepty,
hovězí roštěná na víně,
hovězí na portském,
vaření s italem hovězí na víně,
hovězína víně,
recept na hovězí,
hovezinavine,
recepty na vine
Suroviny:
přední hovězí,
víno červené,
cibule,
slanina,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
tymián,
mouka hladká,
kečup sladký,
vývar,
sůl
Komentáře (10)
jikotka nepíšeš tam žiadnu soľ má to tak byť?...ja som na konci omáčku trošku prisolila...