Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží

krkovicka.x Kuchař: krkovicka.x

Doba přípravy: 90 minut 5 porcí Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

1 kg nízké roštěné
20 dkg uzeného bůčku na proužky
10 proužků zavařené kapie
4 stroužky česneku
2 dcl červeného vína
( může být i bílé)
hovězí vývar
sůl a pepř
pár kuliček jalovce
1 PL sádla
1 menší cibule
hladká mouka na zaprášení
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnou nakrájím na 100 g plátky a naklepu, potřu našprtaným česnekem, hořčicí, osolím, opepřím, zakápnu vínem a přidám proužek uzeného bůčku a kapie.

  2. Každý plátek zamotám do malé rolky, opět okořením a zapráším hladkou moukou.

  3. Rolky naskládám do vymaštěného pekáčku sádlem, přidám pár kuliček jalovce, mírně posypu na kolečka nakrájenou cibulí a peču cca 1 hodinu zakryté na 200 stupňů, potom na 230 st. cca 20 minut odkryté, za občasného podlévání vínem a hovězím vývarem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 495 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: roštena na vině roštěnky na víně hovězí roštěnky na červeném víně hovězí roštěnky s rýží nízká roštěná recept roštěná nízká nízká roštěná recepty hovězí roštěnky na víně hovězí roštěná hovezi s ryzi roštěnka na víně rostenky na cervenem vine roštenky na na víně roštěnky na cesneku a cervenem vine hovězí roštěná recept hovězí nízká roštěná recepty rolky z roštěné rostenec na cervenem vine hovězí roštěnky a na víně hovězí roštěnky na na červeném víně

Zapomněl/a jsem heslo