Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,45 g |
Tuky | 16,75 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 468,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XEl
Moje poznámka
Rýžový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XEl
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Tématické fráze:
srnci hrbet,
krémový prášek zlatý klas,
srnčí recepty,
sladke obedy,
dukátové buchtičky recept,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
prášek zlatý klas,
srnčí hřbet sladký,
srnčí hřbet recept,
sladký oběd,
srnci chrbat,
sladký srnčí hřbet,
sladký hřbet,
rychlý dezert,
srnčí hřbet recepty,
uganda recept,
zlatý klas krémový prášek,
recept na sladký srnčí hřbet,
srnčí jídla
Suroviny:
mléko,
zlatý klas,
cukr krystal,
rýže,
cukr vanilkový,
kompot meruňkový
Komentáře (44)
Jana Remkova:
Vyzerá to krásne, krásne to musí chutiť.
A komentáre nemajú chybu...