Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 847 kJ / 3 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,67 g |
Tuky | 172,98 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 313,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda s ananasovým tvarohem a ořechovým krokantem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlMD
Moje poznámka
Roláda s ananasovým tvarohem a ořechovým krokantem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlMD
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 8 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 12 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 24 minutami
Špagety v nivě
Routilka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 2 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 5 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
co je krokant,
co je to krokant,
krokant je,
co to je krokant,
krokant,
rolada s orechovym kremem,
pečení je radost hera je pečení,
co je to krokant?,
krokant recept,
wwwpečení je radost.cz,
prasklá roláda,
co je krokant?,
roláda s tvarohem,
prasklároláda,
kubanská roláda,
vychytávky na rolády,
vychtávky na roládu,
co s tvarohem,
fantastická náplň do rolády,
roláda havana
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
solamyl,
cukr moučkový,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
ořechy,
cukr krupice,
cukr moučkový,
máslo,
tvaroh plnotučný,
ananas,
mléko kondenzované
Komentáře (118)
jarda Kadic: díky Jaroušku
vymazat
Pokud výrazu "lezprdelkování" říkáš objektivní komentář, noooo nazdááár.
Upozorňuju, že i neregistrovaní umějí být slušní a dát objektivní a neurážející komentář.
špagi, díky
chocolate: