Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 702 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,04 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 520,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme vodu, ocet, cukr, sůl a koření.
Krok 2: Přivedeme k varu. Když se směs začíná vařit přidáme deko a povaříme dalších 5 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
Moje poznámka
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 17 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 6 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 6 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 7 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 8 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 8 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 9 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 10 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 11 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 12 hodinami
Tématické fráze:
nálev na okurky,
lak na okurky z deka,
nálev na okurky z deka,
nálev na okurky deko,
deko nálev,
okurkovy nalev,
deko na okurky,
nalev do okurek,
nálev okurky,
nálev z deka,
nálev deko,
nálev na okurky s dekem,
nejlepší nálev na okurky,
lák na okurky,
nálev na okurky recept,
lák na okurky deko,
deko nálev na okurky,
okurky nalev,
deko okurky,
nejlepší lak na okurky
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
deko,
sůl,
pepř celý,
koření hřebíček,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (6)