Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 702 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,04 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 520,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme vodu, ocet, cukr, sůl a koření.
Krok 2: Přivedeme k varu. Když se směs začíná vařit přidáme deko a povaříme dalších 5 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
Moje poznámka
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 5 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 17 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
nálev na okurky,
lak na okurky z deka,
nálev na okurky z deka,
nálev na okurky deko,
deko nálev,
okurkovy nalev,
deko na okurky,
nalev do okurek,
nálev okurky,
nálev z deka,
nálev deko,
nálev na okurky s dekem,
nejlepší nálev na okurky,
lák na okurky,
nálev na okurky recept,
lák na okurky deko,
deko nálev na okurky,
okurky nalev,
deko okurky,
nejlepší lak na okurky
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
deko,
sůl,
pepř celý,
koření hřebíček,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (4)