Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,04 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Moje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pivo kastrol,
choceňské pivo,
chocensky nuty recept,
nejlepší maso na neděli příprava,
kastrol na smažení,
cikansky kastrol recept,
worchester maso naložené,
naložené maso co s nim,
jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept
Suroviny:
prsa kuřecí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
zázvor,
sůl,
tymián,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cibule,
česnek,
olej,
pivo světlé
Komentáře (11)
Chuťově to bylo velice dobré
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně