Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
Tuky | 21,12 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tresčí játra v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rr0
Moje poznámka
Tresčí játra v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rr0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 27 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 40 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 42 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
trešti jatra,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z tresčích jater,
úprava tresčích jater,
uzena tresci jatra,
pomazánka tresčí játra,
recepty z tresčích jater,
salát z tresčích jater,
co obsahuji jatra,
pomazánka s tresčích jater,
pomazánka z treštích jater,
tresčí,
frischa,
pomazánky recepty tresčí játra,
babica pomazánky,
recept s tresčích jater,
uprava čerstvých tresčích jater,
co opsahuji tresti jatra,
zabavne chlebičky pro děti,
recepy online
Suroviny:
tresčí játra,
sýr pomazánkový,
vejce,
hořčice dijonská,
cibulka lahůdková,
petrželka,
pažitka,
bazalka čerstvá,
tymián,
šalvěj,
sůl
Komentáře (3)