Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 72,79 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,92 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sýry nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme vejce, cibuli na jemno, sůl, pepř, petrželku, mléko, strouhanku, hladkou mouku a kypřicí prášek, po kterém budou lívance pěkně nadýchané. vSmažíme v lívanečníku do zlatova. Dobrou chuť.
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8RB
Moje poznámka
Sýrové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8RB
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 21 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 1 hodinou
Bábovka z pudinku
Routeu před 1 hodinou
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 1 hodinou
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 1 hodinou
Křehký jablečný závin
Lara.S před 1 hodinou
Chutné vafle
Lara.S před 1 hodinou
Jablkový perník
Lara.S před 1 hodinou
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 4 hodinami
Tématické fráze:
lívance recept,
rychle livance,
lívance,
lívance recepty,
livance se syrem,
lívanečník recepty,
sýrové recepty,
teflonový lívanečník,
vareni livance se syrem,
jak udělat lívance,
livance s vejci,
sýrový lívanec,
nejlepší lívanečník,
syrové lívanečky,
ivona opiolová,
uzený sýr excellent,
jak vyrobit nivu,
rychlé lívance recept,
lívance rýchle,
křidýlka v těstíčku
Suroviny:
sýr tvrdý,
sýr eidam,
sýr gouda,
cibule,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
kypřící prášek,
mléko,
olej
Komentáře (18)
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??
DÍKY