Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,34 g |
| Tuky | 72,79 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 738 mg |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,92 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sýry nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme vejce, cibuli na jemno, sůl, pepř, petrželku, mléko, strouhanku, hladkou mouku a kypřicí prášek, po kterém budou lívance pěkně nadýchané. vSmažíme v lívanečníku do zlatova. Dobrou chuť.
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8RB
Moje poznámka
Sýrové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8RB
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 11 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 50 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
lívance recept,
rychle livance,
lívance,
lívance recepty,
livance se syrem,
lívanečník recepty,
sýrové recepty,
teflonový lívanečník,
vareni livance se syrem,
jak udělat lívance,
livance s vejci,
sýrový lívanec,
nejlepší lívanečník,
syrové lívanečky,
ivona opiolová,
uzený sýr excellent,
jak vyrobit nivu,
rychlé lívance recept,
lívance rýchle,
křidýlka v těstíčku
Suroviny:
sýr tvrdý,
sýr eidam,
sýr gouda,
cibule,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
kypřící prášek,
mléko,
olej
Komentáře (18)
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??
DÍKY