Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 996 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,62 g |
Tuky | 64,07 g |
Vláknina | 28,28 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 96,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory, cibulku, žlutou papriku a hlívu ústřičnou si pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme jarní pokrájenou cibulku, přidáme kousky uzeniny "Cigáro" a zprudka zarestujeme.
Krok 2: Poté přidáme červenou ostřejší paprikovou pastu, žlutou pokrájenou papriku a pokrájenou hlívu ústřičnou. Ještě přidáme česnek, koření a vše dál restujeme.
Krok 3: Nakonec přihodíme pokrájené brambůrky, zamícháme a zalijeme teplým vývarem ze zeleniny a vaříme do měkka. Zahušťujeme hladkou moukou, rozmíchanou ve vlažném vývaru.
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
Moje poznámka
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
Nejnovější recepty
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Řepné palačinky s tvarohovým krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dort zlatá cihla
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 59 minutami
Džem z červeného rybízu
douver před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 2 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 4 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 4 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 5 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 8 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 8 hodinami
Tématické fráze:
co bude dnes k večeři recepty barandov,
co bude dnes k večeři recepty barandov recepty,
barandov tv co bude dnes k večeři,
tv barandov co bude dnes k večeři,
tv barandov co bude dnes k večeři recepty,
bramborový guláš de luxe,
buřt guláš radka kašpárka,
tv barandov,
tv barandov recepty,
výborný guláš z hlívy s klobásou,
barandov recepty,
barandov co bude dnes k večeři,
radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty,
www barandov co bude dnes k večeři,
barandov,
recepty tv barandov,
barandov tv co bude dnes k večeři recepty,
barandov co bude dnes k večeři recepty,
barandov tv,
barandov.cz
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
olej,
uzenina,
cibulka jarní,
pasta papriková,
paprika čerstvá žlutá,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř,
koření houbová variace,
mouka hladká,
vývar zeleninový
Komentáře (24)
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.