Bezlepkový francouzský toust

srettka Kuchařka: srettka

Doba přípravy: 10min 1 porce Dietní recepty , Bezlepkové 0 názorů

Suroviny

1 vejce
1/2 kelímku dobré smetany ke šlehání
šťáva z půlky menšího pomeranče
kůra z půlky pomeranče
1PL cukru moučka
lžička vanilkového cukru
špetka skořice
máslo na osmažení
bezlepkový toustový nebo bílý chléb
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience na obalení toustu prošleháme metličkou a necháme krátce odstát.

  2. Máslo na pánvičce rozpustíme.

  3. Krajíčky namočíme do směsi a necháme dobře nasát tekutinu z obou stran.

  4. Smažíme do lehce zlatavé barvy z obou stran.
    Servírujeme ještě teplé na nahřátém talíři s ovocem, poprášené moučkovým cukrem. Nebo třeba i s javorovým sirupem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkový francouzský toust

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bezlepkový toast recept bezlepkový toast recept rezept na francouzsky toust recept na bezlpkovy toust

Zapomněl/a jsem heslo