Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 343 kJ / 799 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,71 g |
| Tuky | 68,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 726 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 3,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka "šup-šup"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KzZR
Moje poznámka
Pomazánka "šup-šup"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KzZR
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 1 hodinou
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 9 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 12 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 6 minutami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 43 minutami
Nejlepší marokánky
kocourer před 1 hodinou
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 2 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 2 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 3 hodinami
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka šup šup,
zalesacka jatra recept,
zalesacka pomazanka,
pomazánky sup sup,
slehane pomazánka,
buchta supsup,
sup do hrnce recepty omacky,
šupšup salát na chlebíčky,
nejlepší pomazánka na chlebíčky,
slehacka sup sup,
pomazanky z luč,
šupšup hrnec,
blesková pomazánka z lučiny,
pomazanka ze slehacky,
pomazanka salam kecup,
pomazánka z kečupu,
pomazánka a šlehačka,
sup,
šup šup pomazánka,
šup šup
Suroviny:
lučina,
sýr tavený,
salám,
vejce,
máslo,
omáčka chilli,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
rajče,
pažitka
Komentáře (7)