Dětská jablečná přesnídávka II
Velkou úrodu jablíček snadno zpracujete v lahodnou jablečnou přesnídávku a vaše děti či vnoučata budou nadšená. Tahle přesnídávka opravdu nezklame a věřte, že po ní s vděkem sáhnou i dospělí. S tímto receptem si už přesnídávku v obchodě nekoupíte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 039 kJ / 4 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,48 g |
| Tuky | 17,69 g |
| Vláknina | 131,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 185 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 952,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dětská jablečná přesnídávka II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G585
Moje poznámka
Dětská jablečná přesnídávka II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G585
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na jablečnou přesnídávku,
domácí přesnídávka,
domácí přesnídávka pro kojence,
domácí dětská přesnidávka,
recept na detskou jablecnou presnidavku,
domácí dětská výživa,
domácí přesnídávky pro kojence,
recept na domácí jablečnou přesnídávku,
domácí dětské přesnídávky,
domácí přesnidávky,
dětská výživa recept,
presnidavky recepty,
dětská přesnídávka,
přesnídávka pro kojence,
přesnídávka,
dětské domácí přesnídávky,
dětská přesnídávka recept,
jablecna vyziva,
domácí přesnídávka bez pudinku,
presnidavka recept
Suroviny:
jablko,
voda,
pudinkový prášek,
cukr krupice
Komentáře (53)
A kvuli tomu, abychom nejedli samou chemii, si obcas doma neco vyrobime. Vam doporucim pouze chodit nakupovat
Tuto přesnídávku jsem také dělala, když se to ještě rozmixuje ponorným mixérem tak slupky nejsou ani vidět ani tam nevadí. Dělala jsem ji pro ročního vnuka.
Lucie:
Olga:
A používáme ji opravdu jen jako přesnídávku (nebo ji přidáváme jako další vrstvu do ovocných pohárů, i k tvarohu na sladké kynuté knedlíky). Když ji dáš např. na koláče, které se pak pečou, myslím, že nahřátím při pečení pudink zřídne.
Cathleen
A na toto množství jsem dala jen dva pudingy, protože to bylo určitě méně, než z 5ti kg jablek, tak aby to nebylo moc sulcovaté.
Snad jsem trochu pomohla
Moniko,na vhodnost pudinku jsem se dotazovala pro mou 16měsíční dceru a byl schválen
Samozřejmě dávám bodík
Dobře zavíčkuj, vody stačí do poloviny sklínek. Sklenice většinou neotáčím, právě proto, aby mi nějaká, špatně chycená, nevytekla. Než je pak uklidíš, vyzkoušej, jestli se víčka chytly - nesmí se protáčet, když koukneš z boku, musí být "vcuclá" dovnitř a taky poklepem nehtu to uslyšíš. Čím vyšší tón, tím lépe. Špatně chycená sklínka zní dutě.
Myslím, že jakékoliv koření mohou až děti od 3-4 let, dítě už mám dospělé a přesně si to nepamatuji.
Jen jsem měla "dilemata" - v životě jsem nezavařovala. Těch pět kilo mají mít jablka před vykrájením? Ale konečná hustota se mi zdála ok, tak asi ano. Zavařuje se jak - sklenice ponořené po víčko? Co když nemám tak hluboký kastrol? Když pak sklenku otočím vzhůru nohama, neměla by se vylít nebo ano? A poslední - proč by se do toho malému dítěti nemohla přidat např. trocha skořice?
Jinak je mi všechno jasné