Česnekové pesto
Výhonky česneku paličáku nemají tak ostrou chuť jako jeho paličky. Můžeme si z nich připravit jednoduché pesto, které dodá jídlu česnekovou vůni i chuť. Je skvělé například na těstoviny, k masu nebo do marinád.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekové pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MN5B
Moje poznámka
Česnekové pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MN5B
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 23 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 11 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 46 minutami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 3 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 15 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 15 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 15 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 15 hodinami
Tématické fráze:
česnekové stvoly,
česneková pasta ze stvolů,
jak se dela cesnekove pesto,
pesto z květů česneku,
cesnekovy kvetni stvol,
pesto z česnekových výhonků,
česneková pasta recept,
pesto z česnekových květů,
pesto z stvolu česneku,
česneková pasta,
pesto z cesnekoveho kvetu,
pesto z česneku,
hlávkování česneku,
pasta z květních stvolu česneku,
česneková pasta v oleji,
kvetni stvoly česneku,
pasta z česnekových květních stvolů,
pasta z cesnekovych kvetu,
pasta z česneku,
česneková pasta s rajčaty
Suroviny:
sůl,
olej olivový
Komentáře (21)
Jinak tohle mi uniklo, každopádně dobrý nápad
Já mám odrůdy Bjetin a Benátčan. Pasta je z Bjetinu.