Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,18 g |
| Tuky | 36,28 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 376 mg |
| Sodík | 645 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 8,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z vepřového masa po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NX5K
Moje poznámka
Závitky z vepřového masa po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NX5K
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
závitky z vepřového masa,
vepřové po myslivecku,
vepřové závitky,
vepřový plátek po myslivecku,
vepřové maso,
myslivecký zavitek,
vepřové maso recepty,
recepty z vepřového masa,
závitek z vepřového masa,
kotleta po myslivecku,
vepřové závitky recept,
vepřové závitky na houbách,
vepřová játra po myslivecku,
zavitky z veproveho,
kotlety po myslivecku,
vepřový závitek na houbách,
závitek po myslivecku,
recepty na vepřové závitky recept,
recepty závitky z věpřového masa,
zavitky z masa
Suroviny:
maso vepřové,
šunka,
houby čerstvé,
olej,
vejce,
cibule,
koření nové koření,
tymián,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (19)