Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Muffiny marshmallows

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny

Porce: 12 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 334 kJ /
2 948 kcal
Bílkoviny66,69 g
Tuky120,12 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 721 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy393,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 200°C. Krok 2: Smícháme mouku, prášek do pečiva, kakao, 2/3 čokolády, 2/3 oříšků a marshmallows. V jiné míse smícháme cukr, mléko, vejce a máslo. Tuto směs přidáme do moukové směsi. Krok 3: Plníme do košíčků a vršky posypeme zbylou 1/3 oříšků a čokolády. Pečeme 20 minut.

Zveřejněno 11. 5. 2012

Poznámka autorky aadulka

Já dala marshmallows i navrch a je to hrozně ulepené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Muffiny marshmallows

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6RG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Muffiny marshmallows

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6RG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

bara.it: Jsem ráda, že chutnaly :-K Díky za vyzkoušení:-)

Tenhle recept me zaujal na prvni pohled a byla jsem zvedava co udelaji marshmallows bombony v teste. Udelala jsem jen jednu obmenu. Protoze jsem nemela k dispozici kesu orisky, pouzila jsem neloupane mandle. Mufici nam moc chutnaly a me se libila ta jakoby penova konzistence hotoveho moucniku. Udeluji ti pateho bodika a dovoluji si pridat i fotku

:-O:-O:-K Krásné:yes::yes:

líbí se mi:-K:-K:yes::-)

Tématické fráze:
marshmallows, mini marshmallows, recept na marshmallows, muffiny recept, muffiny pro děti, co je marshmallows, recepty s marshmallows, muffiny s marshmellow, marshmallow recept, čokoládové muffiny s marshmelows recept, marshmallows recept, recepty s mini marshmallows, muffiny s marsmallows, muffiny s bonbonama, muffiny s kešu oříšky, minimarshmallows, kakao s marshmallow recept, muffiny murshmallow, bonbóny marshmallows recepty, bonbóny marshmallows

Suroviny:
mouka, prášek do pečiva, kakao, čokoláda mléčná, oříšky, marshmallow bonbóny, cukr, mléko, vejce, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu