Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Moje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 18 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 21 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkové řezy II.
Quincey před 7 minutami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
paprika1000 před 58 minutami
Himaláje buchta
Amalka7 před 8 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 10 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 12 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 12 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 12 hodinami
Tématické fráze:
bořšt,
borst recept,
cvikle,
boršč,
co je cvikla,
recept na boršt,
borst z cervene repy,
zeleninovy borst,
rusky borst,
polivka borst,
co je cvikle,
co je to cvikla,
recept na boršč,
boršč recept,
recept na polévku boršť,
polevka boršt,
recepty od pepy řepy,
boržť polevka,
domácí boršť,
boršť z červené řepy syrové
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
řepa červená,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (27)