Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,45 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Moje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 12 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 38 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 42 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
pečené telecí maso,
pečené telecí maso recepty,
pečené telecí,
telecí maso pečené,
telecí pečeně,
pečený teleci krk,
pečená telecí žebra,
pečené telecí recept,
telecí na pečení,
pecena teleci ledvina,
telecí krk recepty,
telecí maso na pečení,
teleci ledvina,
teleci krkovice,
pečená telecí žebírka,
telecí krkovice recepty,
telecí ledvina recept,
telecí pečeně recept,
telecí krk pečený,
pečené telecí recepty
Suroviny:
maso telecí,
máslo,
máslo bylinkové,
cibule červená,
cibulka,
česnek,
sůl,
kmín celý,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (25)
Náhodou jsem dnes opět pekl krk podle tohoto rcp: http://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-ma...
Trouba na 200°C, pečeno 10´ odkryté a potom na 175°C pečeno pod poklicí dalších asi 100´. Krásnou barvu to chytlo i pod poklicí na těch 175°C
Časy a teploty: Dát do trouby na 200, po deseti minutách stáhnout na cca 120, nechat 2 hodiny pod pokličkou, pak dopéci dohněda zase na 200. Po té době a teplotě v receptu to musí být jak troud.
Maso jedině čerstvé.
Jinak, jo ukládám