Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,45 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Moje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 40 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 44 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 50 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečené telecí maso,
pečené telecí maso recepty,
pečené telecí,
telecí maso pečené,
telecí pečeně,
pečený teleci krk,
pečená telecí žebra,
pečené telecí recept,
telecí na pečení,
pecena teleci ledvina,
telecí krk recepty,
telecí maso na pečení,
teleci ledvina,
teleci krkovice,
pečená telecí žebírka,
telecí krkovice recepty,
telecí ledvina recept,
telecí pečeně recept,
telecí krk pečený,
pečené telecí recepty
Suroviny:
maso telecí,
máslo,
máslo bylinkové,
cibule červená,
cibulka,
česnek,
sůl,
kmín celý,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (25)
Náhodou jsem dnes opět pekl krk podle tohoto rcp: http://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-ma...
Trouba na 200°C, pečeno 10´ odkryté a potom na 175°C pečeno pod poklicí dalších asi 100´. Krásnou barvu to chytlo i pod poklicí na těch 175°C
Časy a teploty: Dát do trouby na 200, po deseti minutách stáhnout na cca 120, nechat 2 hodiny pod pokličkou, pak dopéci dohněda zase na 200. Po té době a teplotě v receptu to musí být jak troud.
Maso jedině čerstvé.