Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 780 kJ / 1 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,29 g |
Tuky | 90,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 5,71 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 17,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pochoutka z nivy-pašerák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vWA
Moje poznámka
Pochoutka z nivy-pašerák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vWA
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 5 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 5 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 7 hodinami
Tématické fráze:
řízek pašerák,
pokrmy z nivy,
kuřecí pašerák,
niva recepty,
vepřový pašerák,
pochotky z nivy,
salám pašerák,
paseraci,
niva pokrmy,
pokrmy z nivi,
pochotky z nivy,
dort spangbob,
pašerák řízek,
pochoutky recepty,
pokrmy s nivou,
pašerák-recept,
jak se dela paserak,
vepřový pašerák recept,
paserak ze salamu,
chutovky z nivy
Suroviny:
sýr niva,
salám měkký,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř,
alobal
Komentáře (3)