Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
Moje poznámka
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 22 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 24 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí frgál,
valašský frgál z domácí pekárny,
recept domací frgál,
frgal z domaci pekarny,
jednoduchý frgál,
drobenka na frgál,
ořechový frgál,
recept na pravý valašský frgál,
ořechový frgál recept,
dobry frgal,
domácí frgál recept,
frgál recept,
těsto na frgál,
valašský frgál ořechový recept,
frgal ořechovy recept,
valašský frgál,
recept na dobrý frgál,
frgal,
frgály recept,
valašský frgál ořechový
Suroviny:
mléko,
droždí,
mouka polohrubá,
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
sůl,
mák,
tvaroh,
marmeláda,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
máslo,
máslo
Komentáře (19)