Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 487 kJ / 2 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,59 g |
Tuky | 115,88 g |
Vláknina | 17,51 g |
Cholesterol | 699 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké hovězí závitky I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kB45
Moje poznámka
Hanácké hovězí závitky I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kB45
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 15 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 8 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 8 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 8 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 10 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 11 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 11 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 11 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 12 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 12 hodinami
Tématické fráze:
hanácký závitek,
hovezi zavitky,
hovězí zavitniky,
hovězí závity,
závinky,
hanácké závitky,
hovězí zavitem,
recepty zavitky zadni hovezi,
hovězi závit,
hanácké recepty,
hanacky hovězí zavitek,
vepřové závity na smetaně,
závitníky recept,
recept hanacky zavitek
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř mletý,
šunka,
slanina uzená,
česnek,
petrželka zelená,
vejce,
rohlík,
rozinky,
hrášek,
olej,
cibule,
celer,
mrkev,
smetana zakysaná,
koření hřebíček,
vývar
Komentáře (5)