

Hanácká pikantní topinka
Suroviny 2 porce
- 4 krajíce chleba (na topinky)
- 10 dkg tvrdých hub (mohou být i žampiony)
- 1 balíček velkých olomouckých tvarůžků
- 1 střední cibule
- chilli
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Houby a cibuli nakrájej nadrobno a dáj na olej orestovat.
Když je cibule sklovitá, přidej pokrájené tvarůžky, okořeň paprikou a za stálého míchání prohřej, až se tvarůžky roztaví.
Na druhé pánvi osmaž topinky (popřípadě je udělej v topinkovači) a na ještě horké namaž houbovo(žampionovo)-tvarůžkovou směs.
Poznámka od kuchařky
Doporučuji něco dobrého na zapití.Topinky jsou snad ještě lepší,když směs ztuhne.
Tvarůžky takto upravené nemají svoji identickou vůni.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hanácká pikantní topinka
-
Je to boží, tverůžky jsem nikdy nejedl, ale riskl jsem to a teď se toho zlozvyku nemůžu zbavit. Je to prostě super!!!!!!!!!
-
Já si myslím, že je to asi dost jedlý.
-
Kdo jenou zkusil,už nechce jinak! Tvarůžky rozteklé a posléze ztuhlé a dobré pivko = super chuť
Tonda - záskok u Papriky -
-
No, já teda nevím, tvarůžky máme rádi a na topince to musí být moc dobré.
. Jak to vidím tak rozteklé..tak bych vraždila
a raději asi šla spát