Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,38 g |
Tuky | 150,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 10,13 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Moje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 6 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 8 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 11 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky
mares-mikulas před 1 hodinou
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 2 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 3 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 5 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 6 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 7 hodinami
Banánové brownies
mardzas před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 9 hodinami
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez,
vepřový orez recept,
vepřový ořez recepty,
hovězí ořez,
vepřové maso na bylinkách,
pečený vepřový ořez,
pečeny ca,
pečený ořez,
hovězí ořez recepty,
veprove kousky na bylinkach,
vepřový ořez - recepty,
hovězí ořez recept,
vepřový ořez pečený,
ořezy z lososa,
bylinky na vepřové maso,
vepřové ořezy,
kureci orez recept,
ořez masa,
co je vepřový ořez,
vepřové na bylinkách
Suroviny:
ořez vepřový,
olej olivový,
cibule,
česnek,
libeček,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
majoránka,
koření oregáno,
tymián,
sůl,
solamyl,
bylinky
Komentáře (31)
od kosti je totiž maso nejchutnější