Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 942 kJ / 1 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,61 g |
Tuky | 70,04 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 213,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/APMj
Moje poznámka
Bramborová kaše s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/APMj
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 5 minutami
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 15 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 15 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborova kase,
přílohy ke kachně,
příloha ke kachně,
bramborová kaše s jablkem,
příloha k pečené kachně,
dobrá bramborová kaše,
bramborová marmeláda,
jak se vaří bramborová kaše,
pečená bramborová kaše,
přílohy k pečené kachně,
pecena kachna s bramborovou kasí,
kachna s bramborovou kaší,
bramborová kaše s,
co se hodí ke kachně,
brambrorová kaše s jablky,
bramorová kaše,
kachna priloha,
recepty online-jablka,
bramborova kašel,
nejlepší bramborová kaše
Suroviny:
brambory,
jablko,
sůl,
mléko,
máslo
Komentáře (8)