Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Moje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 19 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 7 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 11 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 15 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 15 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 15 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 15 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 15 hodinami
Tématické fráze:
dušení vepřového masa,
vepřové maso recepty,
dušená jablka,
dusení masa,
dušená vepřová panenka,
dušená jablka s pudinkem,
dušená jablka s pudinkem,
vepřové maso,
veprova panenka dusena,
recepty z veproveho masa,
dušená jablka recept,
dusene maso,
dušené vepřové,
vepřový bok dušený,
dušení vepřového,
recept z vepřového masa,
maso s jablky,
dušené jablka,
maso na dušení,
veprove kostky s jablky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
jablko,
masox,
koření kari,
sůl,
cukr,
tuk
Komentáře (13)