Vepřové maso a žampionové pyré

RubyRom Kuchařka: RubyRom

2 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

500 g vepřového masa
1 cibule
sůl a pepř
trocha čili
olej
Pyré:
asi 500 g žampionů
plátek másla
1 cibule
smetana podle potřeby
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme nakrájené maso, osolíme a opepříme, přidáme trochu čili a orestujeme doměkka, podle potřeby podlijeme vodou nebo vývarem.

  2. Na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené žampiony, osolíme a opepříme, orestujeme, podlijeme trochu smetanou a vaříme doměkka, pak rozmixujeme, podle potřeby přidáme ještě smetanu a koření.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřové maso a žampionové pyré

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: žampionové piré vepřové maso s žampiony veprove maso s zampionovym pyre zampyonovy pyre vepřové maso recepty vepřové maso na žampionech žampionové piré recept vepřové maso na žampionech s rýží

Zapomněl/a jsem heslo