Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 440 kJ / 5 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,69 g |
Tuky | 287,48 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 665,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcipánový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYz2
Moje poznámka
Marcipánový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYz2
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
marcipánový dort fotogalerie počítač,
dort kabelka,
marcipánový dort recept,
marcipánové dorty,
marcipánový dort slunečnice,
dort notebok,
dort notebook,
dort kabelka postup,
marcipánový dort beruška,
marcipánový koláč,
marcipánový strom,
marcipánový krtek postup,
postup na dort beruska,
postup na dort kabelka,
závin s marcipánem,
dort notebook postup,
marcipánový dort kabelka,
dort beruška postup,
postup na dort notebook,
marcipanove testo
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
máslo,
mouka,
mandle sekané,
vejce,
marcipán,
třešně
Komentáře (4)