Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jazyky opláchneme a uvaříme v osolené vodě s přidáním pepřů a bobkových listů do měkka.
Krok 2: Když jazyky vyndáme horké, snažíme se je i horké oloupat, nebo je rychle namočíme do studené vody a to jde loupat skoro samo.
Krok 3: Oloupané jazyky si nakrájíme na 1 cm silné, osolíme je a poprášíme sušeným česnekem, nebo potřeme čerstvým kolik kdo chce.
Krok 4: Pak už jen obalíme v trojobalu-mouka+vejce+strouhanka a zvolna osmažíme.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Moje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 18 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 48 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Pekingská polévka
Hanina_ před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 2 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
smažene veprove kuze,
jak oloupat vepřový jazyk,
smažená vepřová kůže,
jazíček nebo jazýček,
vepřové medailonky,
smažený vepřový jazyk,
smažený losos v trojobalu,
smažený losos v trojobalu,
jazíček,
vepřový jazyk smažený,
jazíček,
vepřový jazyk jak oloupat,
smažené srdce,
jak oloupat kuzi s jazyka,
recept smažená vepřová kůže,
veprova kuze jako delikatesa,
smažená vepřová kůže recept,
jak oloupat vepřové jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
veprove kuze smazene
Suroviny:
jazyk vepřový,
pepř,
bobkový list,
sůl,
česnek sušený,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (20)
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věc