Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 1,39 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 42,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený jehněčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wp2
Moje poznámka
Pečený jehněčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wp2
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí hřbet,
jehněčí hřbet recepty,
jehněčí hřbet s kostí recept,
jehněčí hřbet recept,
recept na jehněčí hřbet,
jehněčí hřbet s kostí recepty,
pečené jehněčí,
jehněčí hřbet na česneku,
pečená ovce,
recepty na jehněčí hřbet,
recept jehněčí hřbet,
recepty jehněčí hřbet,
ovčí hřbet,
recepty z ovce,
jehněčí hřbet v celku,
jehněči hřbet s kostí,
pomalu pečené jehněčí,
jehněčí hřbet, šalvěj,
ovci hrbet recept,
peceny hrbet
Suroviny:
hřbet jehněčí,
česnek,
bazalka čerstvá,
šalvěj,
cibule,
mrkev,
tymián,
sůl
Komentáře (15)
Ja nie som mäsožrút, mäso jem max 1x týždenne, ale vyberám mäso zdravšie, takže nie bravčové. Jahňa máme z domáceho chovu, vyrastené na trávičke.
Terízku, paráda
Všetkým ďakujem