Smažený květák
Smažený květák je klasický recept české kuchyně, který chutná asi každému. Pokud neplánujete vařit i květákovou polévku, zkuste obalit květák syrový. Smažení květáku pak trvá jen o malinko déle, zato chuť je mnohem lepší.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,74 g |
Tuky | 19,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 4,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený květák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y80
Moje poznámka
Smažený květák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y80
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 24 minutami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 19 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 10 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 11 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 12 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 13 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 16 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
květák,
recepty z květáku,
obalovaný květák,
jak uvařit květák,
nejlepší recepty z květáku,
recepty květák,
jak se vaří květák,
květák recept,
jak obalit květák,
obaleny kvetak,
obalovaný květák recept,
recept květák,
recepty na květák,
recept na květák,
jak udělat květák,
top recepty květák,
květák na řízek,
jak smažit květák,
obalování květáku
Suroviny:
květák,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (42)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0