Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 185 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,79 g |
Tuky | 40,65 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 196,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurky zapečené s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7Dp
Moje poznámka
Okurky zapečené s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7Dp
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
janatka před 3 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 10 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Tématické fráze:
razca,
zapečené okurky,
zapečená okurka,
co je razca,
zapečené salátové okurky,
okurky co s nimi,
razca mleta,
zapeceny okurek,
salatovy okurek zapečený,
okurky recepty,
co je to razca,
zapeceny okurek recepty,
zapečené okurky recepty,
zapečené brambory,
okurek recepty,
zapečené salátové okurky recepty,
zapečenéokurky,
salátové okurky - co s nimi?,
pečené okurky,
recepty z okurek
Suroviny:
okurka salátová,
brambory,
žampióny,
sýr tvrdý,
cibule,
smetana zakysaná,
olej,
pepř,
česnek,
sůl
Komentáře (14)