Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,51 g |
Tuky | 11,57 g |
Vláknina | 41,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 401,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak MaMMaMia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Py
Moje poznámka
Vepřový steak MaMMaMia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Py
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 27 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 13 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřový steak,
vepřový steak z krkovice,
steik z vepřového masa,
vepřový steak recept,
jak připravit vepřový steak,
vepřový steik,
veprove steaky,
steak z plecka,
recept na vepřový steak,
veprovy stejk,
vepřový steak recepty,
jak se dělá vepřový steak,
steik z vepřové panenky,
vepřoví stejk,
steaky z plecka,
jak udelat veprovy steak,
steak vepřový,
recept veprovy steak,
nakladaný steak,
vepřové steaky recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
rajče sterilované,
rajče sušené,
cibule,
česnek,
olej olivový,
pepř,
koření steak 7 pepřů,
víno červené,
bazalka čerstvá,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (11)