Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 847 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn7v
Moje poznámka
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn7v
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 13 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 39 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 43 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak zamrazit brokolici,
zamrazit brokolici,
koření na brokolici,
jak zamrazit cerstvou brokolici,
koření k brokolici,
brokolice - využití,
brokolice koření,
brokolice vhodné koření,
jake kořeni na brokolice,
brokolice,využití,
jjak zamrazit brokolici,
vhodné koření na brokolici,
brokolice a bylinky,
koření vhodné na brokolici,
cepty z brokolce,
koření na brokolici!,
brokolice a koření,
co se využije z brokolice,
kostky ledu s bylinkami,
brokolici jak zamrazit
Suroviny:
brokolice,
voda,
koření,
bylinky
Komentáře (17)
Vše je to věc jednak prostoru a potom dalšího využití v kuchyni