Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 527 kJ / 2 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,16 g |
Tuky | 193,21 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 876 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 225,91 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z droždí, mléka, cukru si připravíme kvásek. Mouku osolíme, přidám teplé škvarky a vypracujeme těsto.
Krok 2: Vyválíme, přeložíme a 3x opakujeme. Nakonec vyválíme na prst vysoké, vykrajujeme kolečka, pomažeme vajíčkem. Pečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vendulčiny škvarkové pagáčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Lzj
Moje poznámka
Vendulčiny škvarkové pagáčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Lzj
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 8 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
škvarkové pagáčky,
pagáčky,
škvarkový pagáček,
vendulčina pekárna,
škvarkové pagáčky recept,
pagáček,
škvarkové mufiny,
recept na škvarkové pagáčky,
škvarkové muffiny,
svarkove pagacky,
bezlepkové pagacky,
škvarkové placky hrnkové,
pagáčky škvarkové,
bezlepkové škvarkové pagáče,
škvarkové,
hrnkove pagace,
hrnkové škvarkové placky,
videorecept na pagacky,
škvarkové pagáče hrnková,
škvarkové housky
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
škvarky,
žloutek,
smetana,
droždí,
vejce,
mléko,
cukr
Komentáře (3)