Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 972 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 10,81 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka se sušenými rajčaty a pečeným česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN7O
Moje poznámka
Pomazánka se sušenými rajčaty a pečeným česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN7O
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 8 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 35 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
pomazánka ze sušených rajčat,
pečený česnek se sušenými rajčaty,
pomazanka se susenymi rajcaty,
tvarohová pomazánka se sušenými rajcaty,
co s hodně rajčaty,
pomazánka z pečených rajčat,
sušená rajčata pomazánka,
pomazánka z nakládaných rajčat,
pomazanka susena rajcata,
tvarohova pomazanka se susenymi,
pomazanka lucina susene rajcata,
fazolová pomazánka se sušenými rajčaty,
domaci lucina se susenymi rajcaty,
orechova pomazanka se susenymi rajcaty,
pomazanka s,
výborná tvarohová pomazánka s rajčaty,
pomazanka s pecenych rajcat,
pomazanka susene rajcata,
těstoviny se sušenými rajčaty a česnekem,
pomazánka z fazolí a sušených rajčat
Suroviny:
česnek,
rajče sterilované krájené,
olej olivový,
pažitka,
sůl,
pepř
Komentáře (36)
Peču tedy celou palici nějak očištěnou? má několik slupek, takže svléknout co to jde? a co to seříznutí, v půlce, třetině, a co s tou odříznutou částí, nechám tam? A kam dám máslo? Jen tak vedle palice, zabalím do alobalu a peču? nebo do toho naříznutí a zbytek přiklopím?
to je neskutečná dobrůtka! Máte náš obdiv.