Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 045 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,25 g |
Tuky | 23,75 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 84,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta se sýrem a klobáskami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrDW
Moje poznámka
Zapečená polenta se sýrem a klobáskami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrDW
Nejnovější recepty
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 1 hodinou
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 22 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 28 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 1 hodinou
Zelné placky se sýrem
Matea před 11 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 11 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 13 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 14 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 15 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 16 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 16 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 16 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
polenta,
polenta recepty,
recepty polenta,
hranolky z polenty,
polenta hranolky,
cky z polenty,
polenta s mozarellou,
polenta topinky,
polenta s klobásou,
polenta recept suroviny,
zapečená polenta se sunkou,
klobasa s polentou,
zapečené bagetky s klobásou a syrem,
zapékaná polenta se sýrem,
zapečená polenta se šunkou a sýrem,
zapečené vejce se sýrem a klobásou,
hranolky z polenty,
polenty hranolky,
obrazky polenta
Suroviny:
polenta,
klobása,
rajče cherry,
sýr tvrdý,
vývar zeleninový,
pažitka,
sůl,
pepř,
olej olivový,
máslo
Komentáře (6)