Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 239,50 g |
| Tuky | 12,00 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 575 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Příloha - jasmínová rýže.
Zveřejněno 13. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLRr
Moje poznámka
Krůtí kousky s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLRr
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
čína s hráškem,
krůtí kostky s hráškem,
krůtí s hráškem,
kruti s hraskem na smetane,
kuřecí hrasek kapie,
kruti maso na kapiich,
krůti maso s hráškem,
krůtí kousky s kapii,
kruti na hrasku,
kruti cina s hráškem,
recept čína s hráškem,
nudlicky s kapii a hraskem,
krltí maso s kapií,
recepty krutí kousky,
krůtí, kapie,
omáčka s kousky kapie,
kruti na kapii,
krůtí plátky kapie,
maso s hráškem a kapii,
čína s kapií
Suroviny:
prsa krůtí,
hrášek mražený,
kapie,
vývar kuřecí,
olej,
sůl,
pepř bílý,
jíška máslová
Komentáře (8)
krása, Otto