Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 831 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
Tuky | 57,10 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Moje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 8 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 8 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 7 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 7 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 7 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 7 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 9 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 11 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 12 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 14 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic recept,
jitrnice recept,
buchta do prejtu,
buchta orgazmus,
ohřívání jitrnic,
buchta do jaternic,
buchta na jitrnice,
recept na buchtu do jitrnic,
pečená buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic-recept,
jitrnicová buchta,
ohřívání jaternic,
ohřívání jitrnice,
buchta na jaternice,
jitrnice,
recepty z jitrnic,
orgazmus buchta,
jitrnicový prejt s vejci,
recept buchta do jitrnic
Suroviny:
jitrnice,
vejce,
cibule,
jablko,
sýr nastrouhaný,
olej,
majoránka,
koření kari,
sůl
Komentáře (10)