Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 831 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
Tuky | 57,10 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Moje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic recept,
jitrnice recept,
buchta do prejtu,
buchta orgazmus,
ohřívání jitrnic,
buchta do jaternic,
buchta na jitrnice,
recept na buchtu do jitrnic,
pečená buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic-recept,
jitrnicová buchta,
ohřívání jaternic,
ohřívání jitrnice,
buchta na jaternice,
jitrnice,
recepty z jitrnic,
orgazmus buchta,
jitrnicový prejt s vejci,
recept buchta do jitrnic
Suroviny:
jitrnice,
vejce,
cibule,
jablko,
sýr nastrouhaný,
olej,
majoránka,
koření kari,
sůl
Komentáře (10)