Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 591 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,45 g |
Tuky | 29,30 g |
Vláknina | 22,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 164,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna s indickým kořením a s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqX0
Moje poznámka
Kuřecí stehna s indickým kořením a s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqX0
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuskus po indicku,
recepty s kus kusem,
kureci stehna s kuskusem,
recept s kus kusem,
kus kus po indicku,
kuřecí stehna a kuskus,
kureci stehno s kuskusem,
recepty z kus kusu,
kuřecí stehna kuskus,
resepty s kus kusem,
jak se vaří kus kus,
kuřecí kus kus,
uzená kuřecí stehna s kuskusem,
pečené kuře po indicku,
kus kus garam masala,
kureci s kus kusem,
kuřecí stehna,
kuřecí sthno s kuskus recepty,
kureci steheni indie,
pecena kureci stehna s kuskusem
Suroviny:
stehno kuřecí,
kurkuma,
koření garam masala,
sůl,
cibule,
česnek,
vývar kuřecí,
kuskus,
olej
Komentáře (15)
Ale proti gustu ziaden disputát. Kazdý sám najlepsie vie, co mu vyhovuje.
Dúfam, ze som tým nikoho nenas...la.
Já osobně kůži taky sundávám, ale vím o spoustě lidí, kteří křupavou kůžičku berou jako vrchol kulinářského zážitku :)
Každopádně, díky za komentář.
Co sa týka receptu nechápem, prečo má byt mäso s kožou, ked ju aj tak každý potom vyhodí, iba čo pridá cholesterol pri príprave. Ináč celkom fajn.