Kuře neskutečně dobré
Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře neskutečně dobré
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZgZ
Moje poznámka
Kuře neskutečně dobré
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZgZ
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 12 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 3 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 4 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 4 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 5 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kuřete,
dobré recepty,
dobré kuře,
recept na dobré kuře,
dobrý recept na kuře,
jak upéct dobré kuře,
kure recept,
dobre kure recepty,
recepty kuře,
kuře na soli jak se to dělá,
kuře recepty,
kuře,
jak upéct kůře,
recepty na kuře,
dobré recepty kuře,
jak udelat dobre kure,
recept na kuře,
výborné kuře,
recepty na dobré kuře,
recept kuře
Suroviny:
stehno kuřecí,
smetana na vaření,
brambory,
sůl,
kmín mletý,
cibule,
máslo
Komentáře (110)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A navíc téměř bez práce… 😉
Dovolila jsem si přidat fotečky
Dělala jsem z kotlet, i z krkovice, ale nejvíc nám chutná z kuřecích prsou. Poslední vrstvu mám z brambor, a na nich pár plátků slaniny.
zizala: to teda
Klasicky. 180-200 stupňů.
Mám doma spousty koření na kuřata a tak to střídám. Ale vždy to je mnamka
je to mňamka
já jsem bohužel sehnala jen velkou = 500ml
jinak +19
P.S. Myslím,že se dá použit i jiné maso než kuřecí.Taková krkovička by neměla chybu.Příště bude.