Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 609 kJ / 3 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,98 g |
| Tuky | 80,74 g |
| Vláknina | 21,18 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 489,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Berounské sýrové podkovy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GJk
Moje poznámka
Berounské sýrové podkovy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GJk
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy od maminky
Kratule před 16 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 58 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 2 hodinami
Pórková polévka
freynka před 2 hodinami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Tématické fráze:
berounské koláče,
guzhero,
recept na berounský chléb,
berounský salát recept,
berousnké koláče,
berounske-kolace,
berounsky kolac,
berounské koláče recept,
recept na berounské koláče,
berounský pečivo,
berounská pekárny,
recept na narozeninova lizatka,
syrový dort podkova,
beroun sýrový dort,
berounský salát,
pečivo sypané sýrem recept,
berounská pomazánka,
berounské koláče,
srov podkova
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová,
mléko,
vejce,
sýr smetanový,
sádlo,
sůl,
droždí,
cukr,
vejce,
sýr chedar
Komentáře (5)