Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 4,48 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,72 g |
Sacharidy | 45,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Moje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Nejnovější recepty
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 2 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Bezé roláda s lískovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 6 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 6 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka recept,
pórková polévka,
smetanova polevka,
porkova polivka,
krémová pórková polévka,
výborná pórková polévka,
porkova polevka kremova,
smetanové polévky,
porkova kremova polevka,
recept na porkovou polévku,
pórková polévka krémová se sýrem,
recept porkova polevka,
smetanová kuřecí polévka,
smetana do polevky,
porkova polevka top recepty,
top recepty porkova polevka,
recept na porkovou polivku,
polévka porková,
krémová pórková polévka recept,
porkova
Suroviny:
pórek,
brambory,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (27)
Každopádně někde v komentářích jsem si přečetla, že někdo do ní snad dává tavený sýr a čím více, tím lépe? Probůh lidi, vzpamatujte se. V jednoduchosti je síla a ne si zkazit vynikající relativně i zdravou polévku tím, že tam narvete krabici sýrového odpadu, kterým tavený sýr bez pochyb je. Akorát se po něm kyne, nic víc.