Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 203 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 1,92 g |
Vláknina | 3,55 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Moje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 51 minutami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 2 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 2 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Tématické fráze:
květákové listy,
listy z květáku,
listy květáku,
mrkvová nať použití,
kvetakove listy recepty,
kvetakova nat,
polévka z listů květáku,
květáková polévka z listů,
květákový list,
květák listy,
květákový krém polévka,
květákové polévky,
květákové listy recept,
polévka květákový krém,
květákový krém polévka,
jak vyuzit kvetakove listy,
listy od květáku,
polevka z kvetakoveho listi,
využití mrkvové natě,
co s listy květáku
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
květák,
květák,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kurkuma,
květ muškátový,
koření nové koření mleté,
pepř,
máslo,
smetana
Komentáře (17)
Jinak děkuji za nápad, jak využít květákové listy!!
Před časem mi napsala v SZ jedna zdejší hvězda (ale Jana to nebyla
Takže první bodíček bez újmy na svědomí posílám