Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 16,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs s omáčkou pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr9g
Moje poznámka
Platýs s omáčkou pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr9g
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
platýz recept,
platyz recepty,
recept na platýz,
platýs recepty,
recept na platýze,
pesto na ryby,
pesto na rybu,
platyz,
recept platýz,
pesto v receptech,
platýz recept se smetanou,
pesto k rybě,
recepty na platyze,
omáčka k rybě platyz,
platýz wikipedie,
platýz wiki,
omáčka z bilinkoveho pesta,
recept platýs,
recepty z platýze,
platyz s bilinkovou o.ackou
Suroviny:
pepř citronový,
koření bylinkové,
sůl,
olej olivový,
máslo,
slanina,
smetana na vaření,
pesto bazalkové,
sůl
Komentáře (16)