Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 909 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,85 g |
Tuky | 64,88 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 77,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLW7
Moje poznámka
Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLW7
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 17 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 5 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 7 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 9 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 9 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 10 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s gothajem,
zapečené jelita s bramborem,
jelítko s bramborem,
zapecena jelita se sýrem,
brambory s paprikou,
jak dlouho vydrzi jitrnice,
zapečená jitrnice s bramborem,
jitrnice s bramborem,
jitrnice s bramborem zapecena,
jak dlouho vydrzi jitrnice v lednici,
jiternice,
zapecene jelita,
zapečená jitrnice,
zapečené brambory se zelím a jitrnice,
zapečené brambory se zelím a jitrničku,
zapecene jitrnice,
jitrnice zapečené s bramborem,
jelito zapečene s brambory,
zapecene hurky s bramborami,
zapečené brambory s jelitem
Suroviny:
brambory,
vejce,
sýr nastrouhaný,
jitrnice,
olej,
paprika čerstvá červená,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Ještě zakapat sojovkou a polít kečupem.
http://www.dobroty.cz/recept-domaci-mozzarella