Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 909 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,85 g |
Tuky | 64,88 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 77,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLW7
Moje poznámka
Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLW7
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s gothajem,
zapečené jelita s bramborem,
jelítko s bramborem,
zapecena jelita se sýrem,
brambory s paprikou,
jak dlouho vydrzi jitrnice,
zapečená jitrnice s bramborem,
jitrnice s bramborem,
jitrnice s bramborem zapecena,
jak dlouho vydrzi jitrnice v lednici,
jiternice,
zapecene jelita,
zapečená jitrnice,
zapečené brambory se zelím a jitrnice,
zapečené brambory se zelím a jitrničku,
zapecene jitrnice,
jitrnice zapečené s bramborem,
jelito zapečene s brambory,
zapecene hurky s bramborami,
zapečené brambory s jelitem
Suroviny:
brambory,
vejce,
sýr nastrouhaný,
jitrnice,
olej,
paprika čerstvá červená,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Ještě zakapat sojovkou a polít kečupem.
http://www.dobroty.cz/recept-domaci-mozzarella