Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 157 kJ / 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,19 g |
Tuky | 56,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 24,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje další makrelová pomazánka s domácí lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL10
Moje poznámka
Moje další makrelová pomazánka s domácí lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL10
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
makrelová pomazánka,
domácílučina,
pomazánky z lučiny,
doma vyrobená lučina,
makrelová pomazánka recept,
domacilucina.cz,
pomazánka z lučiny,
jak se dělá makrelova pomazánka,
domácí pomazánky,
šlehaná pomazánka z makrely,
lehká makrelová pomazánka recept,
pomazánka z uzene makrely prima,
makrela pomazánka,
makrelová pomazánka bez vajec,
doma vyrobená lučina recept,
makrelová pomazánka vejce,
lučina vyrobená doma,
domácí lučina,
uzený pstruh pomazanka
Suroviny:
makrela uzená,
vejce,
jogurt,
smetana na vaření,
sůl,
máslo,
majonéza,
petrželka,
sůl
Komentáře (6)